המבשלה

המבשלה שלנו ממוקמת בהרי יהודה במושב זנוח.
אנו מתמחים בייצור בירות אייל לא מסוננות ולא מפוסטרות במתכוני בירה ייחודיים ומחומרים
טבעיים בלבד לא משתמשים בחומרים משמרים בבירה שלנו ומקפידים על סטנדרטים גבוהים מאוד של
ייצור בירה בוטיק.
במבשלת בירה מוסקו תהליך ייצור הבירה מתחיל בטחינת השעורה והחיטה סמוך לבישול הבירה כדי
לשמור על טריות הבירה ואיכות חומרי הגלם ולקבל טעמים ייחודיים.
הבירות עוברות תהליך של תסיסה שניה בבקבוק ותהליך התבגרות והתייצבות של מספר שבועות
עד שיוצאות לשיווק.אצלנו כל בקבוק מקבל יחס אישי ומועדף.

במבשלה ישנו מרכז מבקרים בו תוכלו לבוא ולטעום את כל סוגי הבירות שלנו ישירות מהחבית
קרירות, טריות וטעימות.ולצפות בתהליך ייצור הבירה, ולקבל הסברים.

אלה הם סוגי הבירות המובילות שלנו :

מוסקו אייל בהירה - בירה קייצית ומרעננת בעלת טעמים פירותיים מתאימה לאקלים הישראלי,
סיומת במרירות בינונית המזכירה טעמי אשכוליות.
מוסקו אייל אדומה - שילוב טעמים של לתת קלוי ורמיזות של אגוז וקפה, בעלת טעמים מרירים ומתוקים כאחד.
מוסקו חיטה - בירת חיטה קייצית טרייה ומרעננת, בעלת טעמים פירותיים עם סיומת ארוכה.
מוסקו סטאוט - בירה בסגנון אירי בטעמי קפה, עם מרירות בינונית, סיומת ארוכה ויבשה עם רמיזות של וניל.

במבשלת בירה מוסקו אנו נותנים שירות ייצור של Private Label ובישול חוזי (Contract Brewing) .

אנחנו מאפשרים לבשלני בירה רבים להגשים את חלומם ולייצר בירה בהיקף גדול ומסחרי. הבירות מיוצרות אצלנו מהשלב הראשוני ועד שלב הבקבוק והמיתוג.

הבירות המיוצרות ע"י מבשלת בירה מוסקו בעלות רשיון יצרן ויכולות להמכר באופן מסחרי .

 

 

האנשים

את מבשלת בירה מוסקו הקימו ירון מוסקוביץ ואמיר לב.

2 חברי ילדות שגדלו יחדיו בראשון לציון. הם חברים שלא התראו 7 שנים וחברו יחדיו בזכות הבירה כדי
להקים מבשלה בהרי יהודה ולהגשים חלום.
ירון מוסקוביץ צאצא לאחד ממקימי בירה גולדסטאר, מוסיקאי ואמיר לב אגרונום בתפקידו/

אמיר וירון היו חברים מאוד קרובים בילדותם , במהלך השנים החברות בינהם התנתקה כמעט לחלוטין, לאחר 7 שנים הרים ירון טלפון לאמיר והזמין אותו לטעום בירה שהוא
הכין בעצמו, אמיר בא, טעם, אהב, ושם התחילה הדרך.
הם מהר מאוד גייסו כוחות וכספים ופתחו מבשלה של בירה ישראלית וקראו לה “בירה מוסקו”.

המבשלה הוקמה ב-2012  עם חזון גדול לייצר בירה ישראלית מקומית ואיכותית ולהגדיל את הייצור המקומי בישראל עם דגש על בירה טרייה, בעלת מרכיבים איכותיים, וטעם יהודי :)

 

גלריה